Saziņai: E-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

Veidlapas

10 Mai

Uzmanību!

  • 10 Maijs 2022 |
  • Publicēts Ziņas

Latvijas Antidopinga birojs un Latvijas Kanoe Federācija informē, ka ņemot vērā, ka ir palielinājies ar Meldoniju saistīto nelabvēlīgo analīžu rezultātu skaits, Latvijas Antidopinga birojs vērš uzmanību rakstam "Uzmanību - mildronāts un sporta sacensības!"Lūdzu informējiet savus sportistus, trenerus un sportistu atbalsta personālu par šo svarīgo jautājumu.

Pamatojoties uz 2022. gadā publicēto Aizliegto vielu un metožu sarakstu, kā arī faktu, ka aktīvā viela Meldonium (Mildronāts®, Mildronate®, Meldonium Olainfarm®, Quaterine® u.c.) ir IEKĻAUTA Aizliegto vielu un metožu sarakstā kopš 2016.gada 1.janvāra, Latvijas Antidopinga birojs atgādina, ka aktīvās vielas Meldonium lietošana bez attiecīgas terapeitiskās lietošanas atļaujas sportistiem ir aizliegta!

Latvijas Antidopinga birojs vērš uzmanību uz to, ka realizējot dzīvē Patiess Sports idejas – pielietojot pareizas trenēšanās un racionālas atpūtas metodes, sekojot līdzi savam miega režīmam un veltot uzmanību sabalansētām uzturam – ir iespējams uzlabot sportisko rezultātu un tuvoties sev uzstādītajiem mērķiem.

Lasīt vairāk...
Subscribe to this RSS feed