Saziņai: E-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. 

Airēšanas slaloma kalendārs

09 Mai

LOK aicina uz tiešsaistes hakatonu sportā “SPORTHACK 2020 LATVIJA”

  • 09 Maijs 2020 |
  • Publicēts Ziņas

LOK ( Latvijas olimpiskā komiteja) aicina no šī gada 21. līdz 23. Maijam piedalīties Latvijā pirmajā tiešsaistes hakatonā, kas būs veltīts sporta industrijas izaicinājumiem. Aicināti piedalīties ir studenti, sportisti, paralimpieši, treneri, sporta līdzjutēji un dažādi biznesa speciālisti. Mentoru vadībā komandām palīdzēs attīstīt risinājumus sporta pieredzes uzlabošanai un izolēšanās radītās spriedzes pārvarēšanai. Uzvarētāji saņems arī finansējumu un tālāku mentoringa atbalstu idejas attīstīšanai pelnītspējīgā biznesā.

Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einārs Fogelis īpaši aicina piedalīties visu sporta federāciju biedrus, sportistus sakot: “aicinu šajā smagajā laikā būt aktīviem, meklēt jaunus risinājumus, lai savu iemīļoto sporta veidu un sporta nozari kopumā padarītu atraktīvu, dzīvotspējīgu un aktīvu.

LKF ( Latvijas kanoe federācija) arī aicina piedalīties intresentus šajā projektā, ar kura palīdzību mēs varam popalirizēt mūsu sporta veidus smaiļošanā un kanoe un slaloma airēšanā. Tā arī būtu lieliska iespēja visiem parādīt, ka arī mūsu sporta veida sportisti, paralimpieši, treneri un līdzjutēji ir pilni radošu ideju.

Reģistrēties individuāli vai ar komandu var līdz 18. maijam tehttps://windhackers.com/sporthack2020

Vairāk informācijas pieejama: https://www.olimpiade.lv/lv/jaunumi/zinas/lok-aicina-uz-tiessaistes-hakatonu-sporta-sporthack-2020-latvija-1877

 

Lasīt vairāk...
Subscribe to this RSS feed